Xiaomi Redmi 6A poate fi achiziționat la doar 445 lei și stocul este limitat ⋆ ITHOT.RO ⋆ Reziliere contracte de telefonie mobilă

Xiaomi Redmi 6A poate fi achiziționat la doar 445 lei și stocul este limitat

Xiaomi Redmi 6A este unul dintre cele mai atractive smartphone-uri de buget iar terminalul se afla in promotie si poate fi achizitionat acum la doar 445 lei.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 6A dispune de procesorul Quad-Core MediaTek Helio A22, care este fabricat pe tehnologia de 22nm, secondat de catre 2GB de memorie RAM si 16GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13MP(f/2.2), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP(f/2.2) si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi 6A are un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.45 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul este dotat cu jack de 3.5mm pentru casti.

Xiaomi Redmi 6A este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 8.3mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 6A se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 445 de lei prin iar pentru a beneficia de oferta accesati acest link 

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!