Blog ITHOT.RO

Xiaomi Redmi 6 Pro are display FHD+ cu breton, procesor Snapdragon 625, 4GB RAM și cameră foto duală Sony

Iata ca zvonurile s-au confirmat iar cei de la Xiaomi vor lansa curand un nou smartphone extrem de interesant si terminalul poarta numele de Redmi 6 Pro.

Xiaomi Redmi 6 Pro dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon tactat la 2.0 GHz, GPU Adreno 506, vor fi disponibile variante dotate cu 2GB de memorie RAM/16GB spatiu de stocare intern, variante care dispun de 3GB de memorie RAM/32GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64GB de memorie RAM.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in toate cele trei variante, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 2 MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi 6 Pro este echipat cu un display IPS FullView in format 19:9 care masoara 5.84 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2280 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi 6 Pro este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.75mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata MIUI 9.

Xiaomi Redmi 6 Pro va fi lansat in data de 25 iunie 2018 iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 130 de dolari in varianta de baza.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Xiaomi Redmi 5 Plus se afla in promtie acum si poate fi achizitionat la un pret excelent iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu