Blog ITHOT.RO

Xiaomi Redmi 6 Pro a fost lansat iar terminalul dispune de procesor Octa-Core, 4GB RAM și cameră foto duală

Iata ca zvonurile s-au confirmat iar cei de la Xiaomi au lansat astazi smartphone-ul Redmi 6 Pro si terminalul adopta un design extrem de atractiv.

Xiaomi Redmi 6 Pro dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon tactat la 2.0 GHz, GPU Adreno 506, sunt disponibile variante care dispun de 3GB de memorie RAM/32GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64GB de memorie RAM.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in toate cele trei variante, prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 5MP, este dotata cu senzori Sony IMX486/Samsung S5K5E8., PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi 6 Pro este echipat cu un display IPS FullView(cu breton), in format 19:9 iar acesta masoara 5.84 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2280 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi 6 Pro este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.75mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata MIUI 9.

Xiaomi Redmi 6 Pro va fi disponibil spre comercializare incepand de maine in China iar preturile vor pleca de la 156 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 199 de dolari pentru varianta de “top”.

Tot in cadrul aceluiasi eveniment a fost lansata si tableta Mi Pad 4 iar aceasta dispune de un hardware potent si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: weibo.cn

Lasă un comentariu