Xiaomi Redmi 5A este dotat cu procesorul Snapdragon 425, display HD, 2 GB de RAM și android Nougat

Cei de la Xiaomi au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul se intituleaza Redmi 5A si dispune de un hardware decent.

Xiaomi Redmi 5A este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi 5A este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea binsior si pe partea de finisaje.

Xiaomi Redmi 5A este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, senzor infrarosu si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.35 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat, cu interfata MIUI 9.

Xiaomi Redmi 5A este disponibil deja spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 90 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!