ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Redmi 5A poate fi achiziționat la doar 474 lei și dispune de procesor Snapdragon 425 + display IPS HD

Xiaomi Redmi 5A este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de buget iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 474 de lei.

Xiaomi Redmi 5A dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

 Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi 5A este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli si este protejat cu sticla rezistenta la zgarieturi.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi 5A este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, senzor infrarosu si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.35 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat, cu interfata MIUI 9.

Xiaomi Redmi 5A se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 474 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Bluboo S1 poate fi achizitionat acum la un pret extrem de bun iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu