Xiaomi Redmi 4 – smartphone dotat cu procesor octa-core, 3 GB de RAM și carcasă metalică

Compania chineza Xiaomi pregateste intens lansarea unui nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Redmi 4.

Xiaomi-Redmi-4-3

Xiaomi Redmi 4 si-a facut aparitia acum in primele imagini “live” si dupa cum puteti vedea terminalul adopta un design elegant.

Xiaomi-Redmi-4-4

Conform celor mai recente informatii se pare ca Xiaomi Redmi 4 dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625, GPU Adreno 506 , vor fi disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM si variante care dispun de 3 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 32 de GB.

In ambele variante spatiu de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Xiaomi Redmi 4 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de buna calitate, asa cum cei de la Xiaomi ne-au obisnuit deja.

Xiaomi-Redmi-4-2

Xiaomi Redmi 4 este un smartphone dual-sim, comaptibil 4G/LTE cu VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 si 5GHz), Bluetooth 4.2, port infrarosu si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Xiaomi-Redmi-4-1

Cei de la Xiaomi vor lansa acest smartphone la finalul acestei luni iar terminalul va fi disponibil in 2 variante de culoare(auriu si argintiu).

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!