Blog ITHOT.RO

Xiaomi Redmi 2 Prime a fost lansat si face senzatie!

Cei de la Xiaomi au lansat un nou smartphone dual-sim care se intituleaza Redmi 2 Prime si face senzatie cu raportul excelent dintre pret si specificatii.

xiaomi-redmi-2-prime-1

Xiaomi Redmi 2 Prime ascunde sub capota procesorul quad-core Snapdragon 410 tactat la 1.2 Ghz, GPU Adreno 306, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32GB.

Noul smarphone al celor de la Xiaomi este echipat cu un display IPS de 4.7 inch care ruleaza la rezolutia de 1280×720 pixeli si este protejat protejat cu Gorilla Glass 2.

Redmi 2 Prime ruleaza versiunea de android KitKat 4.4.2 customizata cu interfata Miui 6, este compatibil 4G si dispune de functii precum: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB dotat cu QuickCharge.

Camera prinicpala dispune de 8 Megapixeli si este dotata cu autofocus si flash LED iar camera secundara dispune de 2MP si este capabila sa filmeze la rezolutia 720p.

Xiaomi-Redmi-2-Prime-2

Xiaomi Redmi 2 Prime ascunde sub capota un acumulator destul de modest, care are o capacitate de doar 2200 mAh.

 Redmi 2 Prime va fi disponibil spre comercializarea la pretul de aproximativ  110 dolari, ceea ce face din acest smartphone un best-buy.

Lasă un comentariu