ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Xiaomi Pocophone F1 este un veritabil flagship killer iar terminalul beneficiaza de un discount consistent acum si astfel poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

xiaomi pocophone ithot ro 124 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Smartphone-ul Xiaomi POCOPHONE F1 este echipat cu procesorul Snapdragon 845, GPU Adreno 630, 6GB de memorie RAM LPDDRX4 iar spatiul de stocare intern este in cuantum de 128 de GB si poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Xiaomi POCOPHONE F1 REVIEW ITHOT RO 31 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 20MP si este dotata cu flash LED.

Xiaomi POCOPHONE F1 REVIEW ITHOT RO 53 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Xiaomi POCOPHONE F1 este echipat cu un display FullView cu “breton” in format 19:9 iar acesta masoara 5.99 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2246 x 1080 pixeli.

Xiaomi POCOPHONE F1 REVIEW ITHOT RO 39 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Xiaomi POCOPHONE F1 REVIEW ITHOT RO 16 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Xiaomi POCOPHONE F1 este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest flagship killer este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia Quick Charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.0.

Xiaomi POCOPHONE F1 ithot ro 322 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Smartphone-ul Xiaomi POCOPHONE F1 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat acum la doar 310 dolari (daca veti utiliza urmatorul cod de reducere 2F1BG128) iar pentru a beneficia de oferta accesati acest link.

Xiaomi POCOPHONE F1 review ithot ro 1117 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Va reamintim si faptul ca am testat deja acest flaship killer inca de anul trecut iar pentru a vizualiza recenzia completa accesati acest link.

Xiaomi POCOPHONE F1 REVIEW ITHOT RO 6 - Xiaomi Pocophone F1 dispune de 6GB de RAM și are un preț extrem de bun

Lasă un comentariu