ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Xiaomi Mi Note 3 este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri mid-range iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la un pret extrem de atractiv.

mi note 3  ithot ro 19 - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Smartphone-ul Xiaomi Mi Note 3 dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 660, fabricat pe tehnologia de 14nm si tactat la 2.2 GHz, GPU Adreno 512, 6GB de memorie RAM LPDDR4x si 128 de GB spatiu de stocare intern(eMMC 5.1).

Xiaomi Mi Note 3 ithot ro 12 - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 12MP, este dotata cu stabilizare optica pe 4 axe, are deschidere f/1.8 si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 16MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Mi Note 3 ithot ro 16 - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Asadar avem de-a face cu un smartphone dedicat in totalitate celor care adora selfie-urile si isi doresc sa obtina imagini de calitate.

Xiaomi Mi Note 3 ithot ro 212  - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Xiaomi Mi Note 3 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Xiaomi Mi Note 3 ithot ro 213  - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Xiaomi Merilis Mi Note 3 ithot ro 23 - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Xiaomi Mi Note 3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11ac dual-band (2×2 MU-MIMO ), Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Beidou iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Xiaomi Mi Note 3 ithot ro 214  - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Acest smartphone are 7.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.500 mAh care dispune de tehnologia Qualcomm Quick Charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Xiaomi Mi Note 3 ithot ro 14 - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Smartphone-ul Xiaomi Mi Note 3 beneficiaza de un discount consistent acum si poate fi achizitionat la doar 239 de dolari iar pentru a beneficia de oferta accesati acest link.

mi note 3  ithot ro 19 - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Sharp Z2 este cele mai ieftin terminal care dispune de procesor deca-core iar pentru detalii accesati acest link.

Sharp Z2 ithot ro 3 - Xiaomi Mi Note 3 are un preț atractiv acum și vine cu “doar” 6GB de RAM

Lasă un comentariu