Xiaomi Mi4i – smartphone dual-sim potent, compatibil 4G!

Partenerii nostrii de la gearbest.com au in aceasta perioada o oferta extrem de interesanta la un smartphone dual-sim, compatibil 4G, care se intituleaza Xiaomi Mi4i iar acesta se evidentiaza prin raportul excelent dintre pret si specificatii.

Xiaomi-Mi-4i-1

Xiaomi Mi4i ascunde sub capota procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 615 tactat la 1.7 Ghz , GPU Adreno 405, 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.

Noul smartphone de buget al celor de la Xiaomi este echipat cu un display IPS de 5″ care ruleaza la rezolutia de 1920 × 1080 pixeli și este protejat cu sticlă 2.5D.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Xiaomi Mi4i  ruleaza cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1 iar sub capota ascunde un acumulator de 3.120 mAh, care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Xiaomi-Mi-4i-2

Noul smartphone al celor de la Xiaomi are 6.96 mm grosime, cantareste 150 de grame si dispune de functii precum Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, GPS si A-GPS .

Xiaomi Mi4i  poate fi achizitionat deja prin intermediul partenerilor nostrii de la gearbest.com la pretul de 195 de dolari daca veti utiliza cuponul de reducere EUMI4I  .

Xiaomi-Mi-4i-4

Va invitam sa vizualizati si unboxing-ul acestui terminal care detine un raport excelent intre pret si specificatii.

YouTube video

9 comentarii la „Xiaomi Mi4i – smartphone dual-sim potent, compatibil 4G!”

  • Hello,
   I am Aries,from gearbest.com
   Thank you for your interest in our products.

   About the choice of Meizu MX5 or Xiaomi.
   Personally ,I prefer xiaomi,because I am the customer of Xiaomi for a period of time.But I still can not help you to make a choice ,because my colleague is the customer of Meizu.We both think these two products are good and affordable to buy it.
   and if you can buy the products of xiaomi mi4i now it can save about $80 on EU warehouse.The coupon:EUMI4I
   http://goo.gl/TZxmkG

   Aries.

   Răspunde
  • Hello,
   I am Aries ,from gearbest.com
   Thank you for your question,about the function of power bank.
   I am sorry for that it doesn’t provide the function.

   Have a nice day!
   Aries

   Răspunde

Lasă un comentariu