ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Xiaomi Mi Play este cel mai nou smartphone din portofoliul companiei chineze iar terminalul se afla in promotie acum si astfel poate fi achizitionat la un pret excelent.

Xiaomi Mi Play ithot ro 15 - Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Smartphone-ul Xiaomi Mi Play dispune de procesorul Octa-Core MediaTek Helio P35 care este fabricat pe tehnologia de 12nm si este tactat la 2.3GHz, GPU IMG PowerVR GE8320, 4GB de memorie RAM si 64 de GB(eMMC 5.1) spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Xiaomi Mi Play ithot ro 14 - Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 2MP, este dotata cu PDAF, EIS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Mi Play este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 5.84inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2280×1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

xiaomi mi play 3 - Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Mi Play ithot ro 44 - Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Xiaomi Mi Play este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11, Bluetooth si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Xiaomi Mi Play ithot ro 12 - Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are doar 7.8mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Xiaomi Mi Play ithot ro 13 - Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Smartphone-ul poate fi achizitionat acum la doar 815 lei prin intermediul celor de la giztop.com si terminalul este disponibil spre comercializare in doua variante de culoare.

Xiaomi Mi Play ithot ro 43 - Xiaomi Mi Play se află în promoție și acum are un preț extrem de atractiv

Lasă un comentariu