Blog ITHOT.RO

Xiaomi Mi Play este gata de lansare iar terminalul vine dotat cu 6GB RAM

Cei de la Xiaomi pregatesc lansarea unui nou smartphone mid-range iar terminalul poarta numele de Mi Play si adopta un design atractiv.

Smartphone-ul Xiaomi Mi Play dispune de un procesor Octa-Core tactat la 2.3GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 3GB / 4GB / 6GB de RAM LPDDR4x iar spatiul de stocare intern va fi de 32GB / 64GB  si respectiv 128 de GB.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Mi Play este echipat cu un display IPS iar acesta masoara 5.84inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2280×1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va sta cu siguranta destul de bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Mi Play este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11, Bluetooth si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are doar 7.8mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Mi Play va fi lansat la inceputul saptamanii viitoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare.

(Via)

Lasă un comentariu