ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Mi Pad 2 – tableta cu procesor Intel X5 si port USB Type-C !

Cei de la Xiaomi au lansat in cursul zilei de astazi mai multe terminale printre care si o tableta extrem de interesanta, care se intituleaza Mi Pad 2.

Xiaomi-Mi-Pad-2-3

Xiaomi Mi Pad 2 ascunde sub capota procesorul quad-core Intel X5-Z8500 tactat la 2.24 GHz, GPU Intel HD, 2 GB RAM si sunt disponibile 2 variante de stocare de 16 si respectiv 64 GB.

Noua tableta a celor de la Xiaomi este dotata cu un display IPS  de 7.9″ ce ruleaza la rezolutia de 2048 x 1536 pixeli şi este capabil sa livreze 326 ppi.

Camera foto ptincipala dispune de 8 MP si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Xiaomi Mi Pad 2 dispune de: Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, A-GPS si Glonass.

Interesant este faptul ca Mi Pad 2 este disponibila atat in variante care ruleaza sistemul de operare android Lollipop 5.1, cat si in variante care ruleaza sistemul de operare Windows 10.

Xiaomi-Mi-Pad-2-2

Xiaomi Mi Pad 2 are doar 6.95 mm grosime, cantareste 322 de grame iar sub capota ascunde un acumulator generos de 6190 mAh care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Carcasa acestei tablete este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Xiaomi-Mi-Pad-2-3

Si de aceasta data cei de la Xiaomi au reusit sa faca senzatie cu preturile la care se va comercializa Mi Pad 2, iar acestea sunt urmatoarele:

  • Xiaomi Mi Pad 2 cu 16 GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionata la 156 dolari
  • Xiaomi Mi Pad 2 cu 64 GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionata la 203 dolari
  • Xiaomi Mi Pad 2 cu 16 GB spatiu de stocare intern si Windows 10 va putea fi achizitionata tot la 203 dolari

Dupa cum a-ti remarcat deja Mi Pad 2 seamana izbitor cu faimosul iPad al celor de la Apple si probabil ca le va subtiliza acestora si o mare parte din potentialii clienti, dat fiind pretul excelent la care se comercializeaza Xiaomi Mi Pad 2.

Un comentariu la „Xiaomi Mi Pad 2 – tableta cu procesor Intel X5 si port USB Type-C !”

Lasă un comentariu