Xiaomi Mi Note 2 Pro – smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 821, 8 GB de RAM și Nougat

Au ma ramas doar 6 zile pana cand cei de la Xiaomi isi vor lansa noile terminale iar printre acestea se afla si smartphone-ul Mi Note 2 Pro.

xiaomi-mi-note-pro-2

Acum au iesit la iveala cateva dintr specificatiile acestui terminal si aflam faptul ca Mi Note 2 Pro dispune de noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la 2.6 GHz, GPU Adreno 530, 8 GB de memorie RAM si 256 de GB spatiu de stocare intern.

mi-note-2-pro-specs

Camera foto principala este duala si dispune de 12 MP iar aceasta este dotata cu stabilizare optica si flash LED dual-tone.

Xiaomi Mi Note 2 Pro este echipat cu un superb display OLED care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Xiaomi Mi Note 2 Pro este dotat cu senzor de amprente iar acumulatorul acestui terminal are o capacitate de 3.700 mAh si dispune de tehnologia fast-charging.

Xiaomi-Mi-Note-2 -2

Xiaomi Mi Note 2 Pro ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.0 Nougat care a fost customizata cu interfata MIUI 8.

xiaomi-device-camera

Cei de la Xiaomi vor lansa aceste terminale in cadrul unui eveniment care va avea loc in China, in data de 27 septembrie 2016.

Xiaomi-MI-5S-2

Printre acestea se va afla si smartphone-ul Mi 5s despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Via: gadgets.ndtv.com