Xiaomi Mi Note 2 iși face apariția în primele randări de calitate iar terminalul dispune de cameră foto duală

Noul flagship al celor de la Xiaomi isi face aparitia in primele randari de calitate iar terminalul adopta un design extrem de atractiv.

Xiaomi-Mi-Note-2-6

Potrivit celor mai recente informatii se pare ca Xiaomi Mi Note 2 va fi echipat cu noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, GPU Adreno 530, vor fi disponibile variante echipate cu 4 GB de RAM/32/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6 GB de RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Xiaomi-Mi-Note-2-8

Stim deja ca vor fi disponibile trei versiuni iar doua dintre acestea vor fi dotate cu display Super AMOLED(curbat pe ambele laturi) care ruleaza la rezolutie FullHD si versiunea de top va fi echipata tot cu un display Super AMOLED dar acesta ruleaza la rezolutie QHD.

Camera foto principala este duala si la versiunea de baza dispune de 12 MP, este dotata cu senzor Sony IMX260 si flash LED dual-tone iar versiunea de top va fi dotata cu o camera foto principala duala de 16 MP,

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Xiaomi-Mi-Note-2-7

Xiaomi Mi Note 2 este echipat cu senzor de amprente iar acumulatorul acestui terminal are o capacitate de 4.000 mAh si dispune de tehnologia Quick Charge 3.0.

Xiaomi-Mi-Note-2-9

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi va rula cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

Xiaomi-Mi-Note-2-1o

Xiaomi Mi Note 2 va fi lansat in data de 5 septembrie 2016 iar preturile de comercializare vor porni de la 375 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 525 de dolari pentru varianta de top.

Xiaomi-Mi-Note-2-5

Via: gizmochina.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!