ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Mi Note 2 își face apariția în câteva randări noi iar terminalul dispune de un display curbat

Xiaomi Mi Note 2 isi face aparitia in cateva randari noi de calitate iar terminalul face senzatie atat cu al sau design elegant, cat si cu specificatiile hardware de top.

mi note 2 new renders 03 - Xiaomi Mi Note 2 își face apariția în câteva randări noi iar terminalul dispune de un display curbat

Va reamintim faptul ca Xiaomi Mi Note 2 dispune de noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la 2.6 GHz, GPU Adreno 530, vor fi disponibile variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6 GB de RAM/128 de GB spatiu de stocare intern(UFS 2.0).

mi note - Xiaomi Mi Note 2 își face apariția în câteva randări noi iar terminalul dispune de un display curbat

In cazul ambelor variante spatiul de stocare poate fi extins cu maxim 128 de GB, prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 23 MP(senzor Sony IMX318) + 12 MP(Sony IMX378), este dotata cu stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Mi Note 2 este echipat cu display curbat Super AMOLED de 5.7 inch, care ruleaza la rezolutia de 2560 x 1440 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass.

mi note 2 new renders 02 - Xiaomi Mi Note 2 își face apariția în câteva randări noi iar terminalul dispune de un display curbat

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt cu siguranta de cea mai buna calitate.

Dupa cum ati sesizat deja nou phablet al celor de la Xiaomi seamana izbitor de tare ca design cu flagship-ul celor de la Samsung, in speta Galaxy S7 Edge.

Xiaomi Mi Note 2 este un phablet dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4/5 GHz) MU-MIMO, Bluetooth 4.1, GPS, port USB Type-C si NFC iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si scanner de iris.

mi note 2 new renders 05 - Xiaomi Mi Note 2 își face apariția în câteva randări noi iar terminalul dispune de un display curbat

Noul phablet din portofoliul celor de la Xiaomi este dotat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 4.100 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata MIUI 8.

mi note 2 new renders 04 - Xiaomi Mi Note 2 își face apariția în câteva randări noi iar terminalul dispune de un display curbat

Xiaomi Mi Note 2 va fi lansat in data de 25 octombrie 2016 iar preturile de comercializare vor fi urmatoarele:

  • Xiaomi Mi Note 2 in varianta echipata cu 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, va putea fi achizitionat la 415 dolari;
  • Xiaomi Mi Note 2 in varianta echipata cu 6 GB de memorie RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern, va putea fi achizitionat la 444 dolari.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu