ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Mi Max 3 este echipat cu un procesor Octa-Core, display FullHD+, 6 GB RAM și cameră foto duală Sony

Cei de la Xiaomi pregatesc lansarea unui nou phablet extrem de interesant iar terminalul poarta numele de Mi Max 3 si dispune de un hardware potent.

Xiaomi Mi Max 3 este echipat cu un procesor Octa-Core tactat la 1.8GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern, variante care dispun de 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 6GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 5MP, este dotata cu senzori Sony IMX363, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Mi Max 3 are un display IPS FullView care masoara 6.99 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta destul de bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Mi Max 3 este un phablet dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4GHz si 5GHz) MIMO, Bluetooth 5, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul phablet din portofoliul celor de la Xiaomi are 7.99mm grosime, este echipat cu un acumulator extrem de generos, a carui capacitate este de 5.400mAh si dispune de tehnologia Quick Charging 3.0 iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Xiaomi Mi Max 3 va fi lansat curand iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare dar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia.

Nu uitati nici de faptul ca LG a lansat recent smartphone-ul X5 (2018) iar terminalul dispune de un hardware echilibrat si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: tenaa.com.cn

Lasă un comentariu