Xiaomi Mi Band 1S – bretara inteligenta la doar 26 de dolari!

Partenerii nostrii de la gearbest.com au in aceasta perioada o oferta extrem de interesanta la o bretara de fitness, care se intituleaza Xiaomi Mi Band 1S si se evidentiaza prin raportul excelent dintre pret si specificatii.

Xiaomi-Mi-Band-1S-1

Xiaomi Mi Band 1S este o bretara inteligenta care va monitorizeaza activitatea fizica zilnica a utilizatorului iar dupa ce este conectata la smartphone prin intermediul bluetooth notifica utilizatorul atunci cand acesta receptioneaza apeluri.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Xiaomi Mi Band 1S este compatibila atat cu platforma iOS cat si cu android, atata timp cand versiunea minima de android este 4.3.

Mi Band 1S ascunde sub capota ascunde un acumulator de 45 mAh care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Prin intermediul acestei bretari inteligente utilizatorii isi pot monitoriza atat pulsul cat si calitatea somnului, asadar Xiaomi Mi Band 1S este un accesoriu destul de util.

Xiaomi-Mi-Band-1S-2

Xiaomi Mi Band 1S este disponibila in mai multe variante de culoare si poate fi deja precomandata prin intermediul celor de la gearbest.com la pretul de 26 dolari.

mi-band-1s-pulse-with-a-heart-rate-sensor (1)

Trebuie sa mentionam si faptul ca in perioada 26 – 27 noiembrie 2015 la gearbest.com se va desfasura Black Friday iar noi o sa va prezentam in exclusivitate cele mai tari reduceri, asadar tineti aproape.

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de mai jos in care o chineazoaica “simpatica” ne prezinta aceasta bretara inteligenta.

YouTube video
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata