Blog ITHOT.RO

Xiaomi Mi A2 Lite este pregatit de lansare iar terminalul are procesor Octa-Core, display FHD+ și 4GB RAM

Cei de la Xiaomi pregatesc lansarea unui nou smartphone interesant iar terminalul poarta numele de Mi A2 Lite si a receptionat recent certificarea TENAA.

Xiaomi Mi A2 Lite dispune de un procesor Octa-Core tactat la 2GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 2GB de memorie RAM/16GB spatiu de stocare intern, 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Mi A2 Lite este echipat cu un display IPS in format 19:9 care masoara 5.84 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2280 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta destul de bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Mi A2 Lite este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi 8.75mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata MIUI 9.

Xiaomi Mi A2 Lite va fi lansat cel mai probabil pana la finalul acestei luni iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-urile Samsung Galaxy A9 Star si Galaxy A9 Star Lite sunt disponibile spre comercializare iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu