Blog ITHOT.RO

Xiaomi Mi 8 Lite are un preț excelent iar terminalul are procesor Snapdragon 660, 4GB RAM și cameră foto duală

Xiaomi Mi 8 Lite este un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 660, GPU Adreno 512, 4GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.9) + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 24MP si este dotata cu lentile wide.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2220 x 1080 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Mi 8 Lite este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are doar 7.5mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.400mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 250 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Cubot Power este disponbil acum la un pret excelent iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu