ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Mi 8 Lite are un preț bun iar terminalul are procesor Snapdragon 660, 6GB RAM și cameră foto duală

Xiaomi Mi 8 Lite este unul dintre cele mai interesante terminale mid-range disponibile pe piata iar acesta se afla in promotie acum.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 660, GPU Adreno 512, 4GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.9) + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 24MP si este dotata cu lentile wide.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2220 x 1080 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Mi 8 Lite este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are doar 7.5mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.400mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la aproximativ 270 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca flagship killer-ul Xiaomi POCOPHONE F1 este disponibil acum la un pret extrem de bun iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu