ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Mi 8 Lite a fost lansat iar terminalul are procesor Snapdragon 660, 6GB RAM și cameră foto duală

Cei de la Xiaomi au prezentat in cadrul aceluiasi eveniment si o varianta ceva mai accesibila a noului flagship iar terminalul poarta numele de Mi 8 Lite.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 660, GPU Adreno 512, sunt disponibile variante dotate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern, 6GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.9) + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 24MP si este dotata cu lentile wide.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2220 x 1080 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Mi 8 Lite este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are doar 7.5mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.400mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Xiaomi Mi 8 Lite va fi curand disponibil spre comercializare la retailerii din China iar preturile vor porni de la 204 dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 290 de dolari pentru varianta de top.

Sincer nu intelegem logica celor de la Xiaomi din moment ce au in portofoliu in acelasi buget smartphone-ul POCOPHONE F1 si acesta dispune de un hardware mult mai potent iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: xda-developers.com

Lasă un comentariu