ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Xiaomi Mi 8 este unul dintre cele mai interesante flagship killer-uri disponibile pe piata la momentul actual iar terminalul poate fi achizitionat acum la un pret extrem de bun.

Xiaomi Mi 8 ithot ro 11214 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2.8GHz, GPU Adreno 630, 6GB de memorie RAM LPDDR4x si 128 de GB spatiu de stocare intern.

Xiaomi Mi 8 ithot ro 113 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.9) + 12MP(f/2.4), este dotata cu senzori Sony IMX363 & Samsung S5K3M3, stabilizare optica pe 4 axe, zoom optic 2X, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 20MP si este capabila sa realizeze portrete AI in timp real.

Xiaomi Mi 8 ithot ro 323 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Xiaomi Mi 8 are un superb display AMOLED in format 18:7:9 iar acesta masoara 6.21 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2248 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Xiaomi Mi 8 1236 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

xiaomi mi 8 ithot ro 3213 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Xiaomi Mi 8 este un smartphone dual-sim, compatibil Dual 4G/VoLTE si ambele dispune de: WiFi 802.11ac dual-band (2×2 MU-MIMO ), Bluetooth 5, Dual-frequency GPS/GLONASS/Beidou si NFC iar terminalul este dotat cu port-uri USB Type-C si cu senzor de amprente.

xiaomi mi 8 ithot ro 3215 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 are 7.6 mm, este echipat cu un acumulator de 3.400 mAh care dispune de tehnologia quick charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo, cu interfata MIUI 9 si va receptiona curand update la MIUI 10.

Xiaomi Mi 8 115 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Xiaomi Mi 8 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com (daca veti utiliza urmatorul cupon de reducere GBMPMI86) la doar 380 dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Xiaomi POCOPHONE F1 ithot ro 912 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Nu uitati nici de faptul ca flagship killer-ul Xiaomi POCOPHONE F1 este disponibil acum la un pret extrem de bun iar pentru detalii accesati acest link.

xiaomi pocophone f1 ITHOT RO 320 1 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un super preț și stocul este limitat !

Lasă un comentariu