XIAOMI MI 10 YOUTH 5G este gata de lansare

Au iesit la iveala specificatiile hardware complete ale unui nou smartphone Xiaomi iar terminalul poarta numele de MI 10 YOUTH 5G si dispune de un hardware potent. Terminalul nu exceleaza la vreun capitol dar nici nu isi propune asta, dat fiind si segmentul redus de pret in care o sa activeze acesta.

Conform celor mai recente informatii, se pare ca smartphone-ul XIAOMI MI 10 YOUTH 5G este echipat cu un procesor Octa-Core care este tactat la 2.4GHz, vor fi disponibil variante dotate cu 4GB/6GB/8GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 64GB/128GB si respectiv 256 de GB. De retinut si faptul ca spatiul de stocare intern nu poate fi extins deoarece terminalul nu poseda un slot pt card microSD.

Camera foto principala este formata din 4 senzori iar acestia dispun de 64MP + 8MP + 5MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 16MP si are lentile wide. Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzor de amprente clasic.

XIAOMI MI 10 YOUTH 5G este echipat cu un display AMOLED iar acesta masoara 6.57-inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2400 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla rezistenta la zgarieturi.

Noul smartphone din portofoliul celo de la Xiaomi are 7.98mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.060mAh iar terminalul ruleaza cea mai recente versiune de MIUI. Din pacate terminalul nu rezista la contactul cu apa si praful deoarece acesta nu poseda o certificarea in acest sens desi ar fi fost ideal sa o aiba.

XIAOMI MI 10 YOUTH 5G este un smartphone Dual-Sim compatibil 5G SA/NSA, Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.1 LE, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C.

Smartphone-ul XIAOMI MI 10 YOUTH 5G va fi lansat in perioada urmatoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 200 de dolari in versiunea de baza.

Via

Lasă un comentariu