ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Chiron dispune de procesorul octa-core Snapdragon 835, display FHD, 6 GB RAM și cameră foto duală

Cei de la GFXBench au dezvaluit specificatiile hardware ale unui nou smartphone Xiaomi iar terminalul se intituleaza Chiron si dispune de un hardware potent.

Xiaomi Chiron este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 tactat la 2.45 GHz, GPU Adreno 540, 6 GB de memorie RAM si 256 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este cel mai probabil duala si dispune de 12 MP + 12 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Xiaomi Chiron are un display IPS in format 16:9, care masoara 5.6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata cel mai probabil dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va sta cu siguranta bine si pe partea de finisaje.

Xiaomi Chiron este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi ac/b/g/n, Wi-Fi dual-band, NFC si GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzorul de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat cu interfata MIUI.

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare sau pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: gizchina.com

Lasă un comentariu