ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Mi Band 3 este disponibilă la un preț excelent și are display OLED

Xiaomi Mi Band 3 este una dintre cele mai interesante bretari de fitness disponibile pe piata la momentul actual iar aceasta poate fi achizitionata la un pret excelent acum.

Xiaomi Mi Band 3 ithot ro 1 - Xiaomi Mi Band 3 este disponibilă la un preț excelent și are display OLED

Bretara Xiaomi Mi Band 3 este echipata cu un display OLED care masoara 0.78 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 128 x 80 pixeli iar aceasta este protejata cu sticla rezistenta la zgarieturi si amprente.

Xiaomi Mi Band 3 ithot ro 12 - Xiaomi Mi Band 3 este disponibilă la un preț excelent și are display OLED

Noua bretara de fitness a celor de la Xiaomi are doar 20 de grame si este capabila sa monitorizeze urmatoarele: numarul de pasi, numarul caloriilor arse, ritmul cardiac si este capabila sa monitorizeze inclusiv somnul utilizatorilor.

Xiaomi Mi Band 3 se poate conecta la orice smartphone iar prin intermediul acestei conexiuni va putea oferi informatii in timp real despre toti parametrii monitorizati.

Trebuie sa precizam si faptul ca bretara rezista la contactul cu apa si praful iar aceasta dispune de: Bluetooth 4.2 LE, accelerometru si NFC (Optional).

Acumulatorul are o capacitate de 1.1oo mAh iar producatorul sustine faptul ca este capabil sa sustina pana la 20 de zile de autonomie.

Xiaomi Mi Band 3 ithot ro 2 - Xiaomi Mi Band 3 este disponibilă la un preț excelent și are display OLED

Bretara Xiaomi Mi Band 3 se afla in promotie acum si poate fi achizitionata la doar 29 de dolari prin intermediul celor de la tomtop.com.

Xiaomi Mi Band 3 ithot ro 23 - Xiaomi Mi Band 3 este disponibilă la un preț excelent și are display OLED

De retinut si faptul ca tomtop.com a dat startul unei campanii de reduceri masive in care sunt incluse o multime de gadgeturi Xiaomi iar pentru detalii accesati acest link.

Xiaomi Mi Band 3 ithot ro 23 - Xiaomi Mi Band 3 este disponibilă la un preț excelent și are display OLED

Lasă un comentariu