ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi face mișto de Apple pt că a renunțat la accesorii

Apple a starnit o multime de controverse pe piata de profil odata cu lansarea noilor flagship-uri, care sunt livrate fara accesoriile de tip must have, in speta este vorba despre incarcatoare si casti.

Concurenta nu a ramas pasiva iar primii care au reactionat la aceasta schimbare controversata au fost cei de la Xiaomi, care au publicat pe contul lor de Twitter un scurt clip in care face misto de catre Apple pe aceasta tema si pe care il puteti vizualiza mai jos.

Practic cei de la Xiaomi isi bat joc de strategia celor de la Apple de a-si mai face fanii inca odata sa scoata din buzunar o suma “extra”, pt achizitionarea separata a acestor accesorii extrem de utile. Acum ramane de vazut cat va dura pana cand si cei de la Xiaomi vor renunta la aceste accesorii din pachetele de retail dar cert este faptul ca toti producatorii vor face acest pas in urmatorii ani.

Motivul real pentru care fac acest truc nu este sa protejeze mediul asa cum sustin cei de la Apple, ci se refera strict la reducerea costurilor si implicit maximizarea profitului facut din vanzarea acestor accesorii. Va dati seama ca la cateva milioane de “aifoane” vandute anual se simte din plin faptul ca “startegia” de a renunta la aceste accesorii le aduce doar beneficii pe termen lung.

Nu uitati nici de faptul ca HMD Global pregateste lansarea mai multor smartphone-uri Nokia iar printre acestea se afla si smartphone-ul Nokia Vitech Plus, care dispune de specificatii hardware de top.

Via

Lasă un comentariu