ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

X4 Soul Infinity este primul terminal proiectat în totalitate de brașovenii de la Allview, așadar “stay tuned”

Brasovenii de la Allview ne-au transmis astazi faptul ca lucreaza intens la proiectarea primului smartphone din portofoliul acestora iar terminalul poarta numele de X4 Soul Infinity.

Asadar noul smartphone este proiectat in totalitate de catre brasoveni iar terminalul este produs la o fabrica din China, acolo unde se produc majoritatea terminalelor de acest gen.

Dupa cum ati putut vedea deja Allview X4 Soul Infinity seamana “izbitor” de tare cu mult mai celebrul smartphone Xiaomi Mi Mix, care a facut furori pe piata de profil.

Momentan nu exista prea multe detalii cu privire la specificatiile hardware ale noului smartphone din portofoliul brasovenilor dar preconizam faptul ca terminalul o sa dispuna de un hardware potent.

Allview X4 Soul Infinity este echipat cu un display IPS bezell-less (in format 18:9) care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza cel mai probabil la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Brasovenii isi propun ca raportul dintre dimensiunea ecranului si marimea dispozitivului sa atinga 80%, valoare care situeaza smartphone-ul X4 Soul Infinity in topul primelor 10 produse din lume care se mentin in aceasta proportie.

Viziunea noastra a fost inca de la inceput sa oferim romanilor acces facil la tehnologie de ultima generatie. Este o promisiune care ne-a ghidat pasii in cei 15 ani de la crearea companiei si care ne-a adus astazi in momentul in care dezvoltam un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comanda  de 50.000 de display-uri. Suntem increzatori ca acest terminal va face diferenta pe piata de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui in momentul lansarii”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost inregistrata deja la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

Probabil ca brasovenii vor lansa acest smartphone pana la finalul acestei veri iar noi vom reveni cu detalii la momentul oportun.

Va reamintim si faptul ca brasovenii au lansat recent smartphone-ul X4 Soul Extreme iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu