X2 Soul Style – Smartphone potent si elegant care dispune de 3GB RAM!

Dupa cum stiti deja brasovenii de la Allview pregatesc intens lansarea unui nou terminal interesant, care se intituleaza X2 Soul Style si se evidentiaza atat prin intermediul designului elegant pe care il adopta, cat si prin intermediul specificatiilor pe care le ascunde sub capota.

Astazi am receptionat un nou teaser cu noul membru din portofoliul partenerilor nostrii si va invitam sa-l vizualizati mai jos.

X2 Soul Style +

Este foarte probabil ca noul terminal al brasovenilor sa fie disponibil in 2 configuratii care vor dispune de 2 GB si respectiv 3 GB  RAM iar acum ramane de vazut daca si restul specificatiilor se vor ridica la nivelul asteptarilor noastre.

Stim deja faptul ca X2 Soul Style este un smartphone dual-sim iar unul dintre slot-uri este de tip combo si astfel prin intermediul acestuia se poate adauga un card SD, de maxim 128 GB.

Din primul teaser am aflat ca X2 Soul Style adopta un design elegant si slim iar acesta va fi echipat cu o camera foto principala de calitate, care dispune de o functie de infrumusetare a utilizatorului.

Allview-X2-Soul-Style-1

Am remarcat si culoarea extrem de atractiva a acestui terminal care il pune destul de bine in evidenta si cu siguranta va atrage foarte multe priviri.

Acum nu ne ramane decat sa asteptam cu interes noi informatii despre acest nou smartphone Allview, iar de indata ce vom intra in posesia acestora vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata