Home Noutăți Windows 10 este pregatit de marea lansare!

Windows 10 este pregatit de marea lansare!

by BYTZA
Windows 10 Insider Preview

Cei de la Microsoft sau hotarat pana la urma sa ofere o data exacta de lansare a noului produs iar acesta va fi lansat in data de 29 iulie 2015.

Utilizatorii de  Windows 7 si Windows 8.1 au motive de bucurie, deoarece vor receptiona gratuit update-ul, a carui licenta va fi valabila 1 an zile.

Daca va intrebati care este minimul de configuratie pe care poate rula noul Windows 10, trebuie sa va spunem ca va fi necesar sa dispuneti de urmatoarele specificatii: un procesor tactat la 1GHz cu 1GB RAM, 16GB spaţiu de stocare şi display cu o rezoluţie minima de 1024 x 600 pixeli.

Windows-10-Insider-Preview

Oficialii microsoft au declarat ca:

“Windows 10 reprezintă o noua generație de Windows, fiind conceput pentru a îl ajuta pe utilizator să realizeze tot mai mult,” a spus Terry Myerson, Corporate Vice President, Microsoft”.

“Windows 10 începe să dea formă viziunii Microsoft în ceea ce privește conceptul de “personal computing”, definit prin încrederea în modul în care protejam si respectăm informațiile personale ale clienților noștri, prin mobilitatea experienței de la un dispozitiv la altul, precum și prin interacțiunile naturale pe care utilizatorii le au cu dispozitivele lor Windows, incluzând vocea, funcționalitățile tactile, cerneala și hologramele.”

La solicitarea utilizatorilor cei de la Microsoft au reintrodus in Windows 10, celebrul meniu de start pt a oferi o experienta de utilizare cat mai familiara.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la Windows 10 va invit sa vizualizati videoclipul de mai jos.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments