Blog ITHOT.RO

Vonino Zun X poate fi achiziționat la doar 350 de lei iar acesta dispune de conexiune 4G/LTE și display IPS HD

Reducerile continua la Vonino si de aceasta data o sa va prezentam un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de Zun X.

Smartphone-ul Vonino Zun X dispune de procesorul quad-core Mediatek MT6735P tactat la 1 GHz, GPU ARM Mali-T720, 2 GB de memorie RAM LPDDR3, 16 GB spatiu de stocare intern care, poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Vonino Zun X este echipat cu un display IPS Oncell care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Dragon Trail, asadar va rezista cu brio la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul rezista destul de bine la zgarieturi si mici socuri accidentale.

Vonino Zun X este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE(FDD + TDD, asadar terminalul functioneaza in reteaua 4G a celor de la DigiMobil) si dispune de: WiFi 802.11 ac/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 8.3 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.200 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Vonino Zun X se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul vonino.ro la doar 350 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu