ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Volume boost – Samsung Galaxy S5 !

Modul Volume Boost este creat de catre userul XDA stalli0nUK, si ne va ajuta să folosim la capacitate maxima difuzorul intern al telefonului tău Galaxy S5, cat și din sunetul emis prin mufa jack pentru căști.

Acest mod ocupă extrem de puțin spațiu (aprox. 150 Kb) și nu face altceva decât să crească valorile maxime ale sunetului într-unul din fișierele sistemului ce se ocupa de acest aspect.

Modul este valabil pentru modelele SM-G900F și SM-G901F, dar utilizatorii XDA ce l-au testat au confirmat că funcționeaza și pe SM-G900T (T-Mobile), SM-G900W(Canada), SM-G900H și SM-G900M.

Mod-ul se instalează prin intermediul unui custom recovery, precum TWRP sau CWM, și ca de obicei va recomand sa faceti un backup inainte, dar voi include toate acestea în instrucțiunile de instalare.

Trebuie sa descarci urmatoarele fisiere:

  • KitKat cu TouchWiz – link
  • Lollipop cu TouchWiz – link
  • Lollipop CyanongenMod 12 (AOSP) – link
  • G901F KitKat cu TouchWiz – link

Ce trebuie sa detii ?

  • un Samsung Galaxy S5 ce se încadrează în variantele suportate listate mai sus
  • un custom recovery instalat –  gasesti aici detalii
  • versiunea corectă a acestui mod de la rubrica de linkuri

Acum haideti sa purcedem:

1. Transferă fișierul ZIP cu mod-ul descărcat mai sus în memoria internă a telefonului.

2. Pornește telefonul în modul recovery apăsând simultan tastele Volum +, Home și Powersau folosind o aplicație precum Quick Boot (Reboot) din Play Store.

3. Înainte de a merge mai departe, fă un backup sistemului actual folosind funcția Backupdin TWRP sau Backup and restore -> Backup în CWM. Nu are ce să strice acest mod, dar nici un backup nu te costă.

4a. TWRP: Accesează meniul Install, caută și selecteaza fișierul descărcat mai sus și confirmă instalarea glisând către dreapta cursorul Swipe to Confirm Flash.

4b. CWM: Accesează meniul Install zip from sdcard -> Choose zip from sdcard, localizează fișierul descărcat mai sus, selectează-l și confirmă instalarea.

5. Revino pe ecranul principal și selectează Reboot system în oricare recovery folosit.

Gata, asta a fost tot…acum testează calitatea sunetului folosind melodiile preferate, și dacă nu ești mulțumit de rezultat poți utiliza backupul creat anterior pentru a face restore la configurația inițială.

Lasă un comentariu