ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Cei de la Vodafone le oferă internet gratuit de Valentine’s Day tuturor abonaților din portofoliul acestora

Avem o veste excelenta pentru toti abonatii celebrului operator de telefonie mobila Vodafone iar acestia vor beneficia maine de internet gratuit si nelimitat la viteze Supernet 4G+.

Asadar maine toti abonatii Vodafone se pot “destrabala” in voie pe internet fara sa genereze costuri suplimentare, asa ca ulterior nu ii va lua cu “palpitatii” la receptionarea facturii lunare.

Trebuie sa mentionam si faptul ca de aceasta oferta vor beneficia atat cei care au abonament la Vodafone, cat si cei care detin cartele pre-paid, asadar nu exista discriminare.

Cei de la Vodafone au dorit sa isi surprinda in cel mai placut mod abonatii odata cu aniversarea celor 20 de ani de existenta pe piata din Romania.

Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România a declarat ca: „2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma”.

Daca de miercuri incolo simtiti nevoia sa reziliati contractul cu inestimabilul operator din varii motive, va reamintim faptul ca o puteti face oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura disponibila aici. Nu uitati sa parcurgeti si sectiunea de comentarii iar daca aveti nelamuriri va pot raspunde cu mare drag.

Lasă un comentariu