Blog ITHOT.RO

Vkworld S8 este un smartphone dotat cu procesor octa-core, 4 GB de RAM, display FullHD+ și cameră foto duală

Vkworld S8 este o noua clona a celebrului flagship Samsung, in speta Galaxy S8 iar terminalul detine un raport excelent intre pret si specificatii.

Vkworld S8 dispune de un procesor octa-core, secondat de catre 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 16 MP + 5 MP, este dotata cu senzor Sony IMX298, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 13 MP si este dotata cu senzor Sony IMX298.

Vkworld S8 este echipat cu un display IPS in format 18:9 care masoara 5.99 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul pare sa stea bine si pe partea de finisaje.

Vkworld S8 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Vkworld este echipat cu un acumulator de 5.500 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Vkworld S8 va fi lansat in curand iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 200 de dolari.

Via: Vkworld

Lasă un comentariu