ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Vkworld S8 este dotat cu un procesor octa-core, 4 GB RAM, display FullHD+ și cameră foto duală, la 170 de dolari

VKworld S8 este un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii(este o clona a celebrului Galaxy S8) iar terminalul se afla in promotie acum pe banggood.com si poate fi achizitionat la doar 170 de dolari.

Vkworld S8 dispune de un procesor octa-core, secondat de catre 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 16 MP + 5 MP, este dotata cu senzor Sony IMX298, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 13 MP si este dotata cu senzor Sony IMX298.

Vkworld S8 este echipat cu un display IPS in format 18:9 care masoara 5.99 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli.

https://youtu.be/HYo1zxYZX-8

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul pare sa stea bine si pe partea de finisaje.

Vkworld S8 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Vkworld este echipat cu un acumulator de 5.500 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Vkworld S8 este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul banggood.com la doar 170 de dolari(672 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu