ITHOT: Știri din IT & C

Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Compania chineza Vivo si-a lansat noile flagship-uri  in cadrul unui eveniment de amploare care a avut loc astazi in Beijing.

Vivo - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Noile terminale din portofoliul celor de la Vivo se intituleaza Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition iar acestea se evidentiaza atat prin intermediul specificatiilor hardware excelente, cat si prin intermediul designului stilat.

vivo Xplay51 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Vivo Xplay5 ascunde sub „capota” noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652, GPU Adreno 510 GPU, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Vivo Xplay5 Ultimate Edition are la “bord” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530 GPU, 6 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu senzor Sony IMX298 si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Vivo XPlay 5 3 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Ambele terminale sunt echipate cu display-uri curbate, Super AMOLED de 5.43″ care ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli si livreaza 540 ppi.

gsmarena 004 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Carcasa acestor terminale este de tip unibody iar aceasta este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si magneziu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

vivo Xplay52 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Nu putem sa nu remarcam si faptul ca noile flagship-uri ale celor de la Vivo seamana izbitor de tare cu Samsung Galaxy S7 Edge, cel putin cand sunt privite din partea frontala.

vivo Xplay5 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Ambele smartphone-uri sunt dual-sim, compatibile 4G/LTE si dispun de: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.1, A-GPS și GLONASS iar terminalele sunt dotate cu senzor de amprenta.

Noile flagship-uri ale celor de la Vivo ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow, care a fost customizat cu interfata proprietara.

Atat Vivo Xplay5 cat si Xplay5 Ultimate Edition sunt echipate cu acumulatori care au o capacitate de 3.600 mAh si dispun de tehnologia fast charging.

Vivo Xplay 5 2 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Cei de la Vivo si-au dotat noile flagship-uri cu sisteme de sonorizare potente si capabile sa redea un sound de calitate.

vivo Xplay52 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Ambele terminale vor fi disponibile spre comercializare din data de 8 martie 2016 si vor putea fi achizitionate la urmatoarele preturi:

  • Vivo Xplay5 va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 560 de dolari;
  • Xplay5 Ultimate Edition va avea un pret ceva mai “piperat”, putand fi achizitionat la pretul de 650 de dolari;

vivo xplay5 1 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Trebuie sa mentionam si faptul ca noile flagship-uri ale celor de la Vivo vor fi disponibile in 2 variante de culoare, in speta: auriu si roz.

Vivo - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Suntem convinsi de faptul ca Vivo va inregistra vanzari record pentru aceste terminale, inca din primele zile de comercializare.

vivo Xplay51 - Vivo Xplay 5 si Xplay 5 Ultimate Edition au fost lansate si fac senzatie cu specificatiile hardware de top!

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de mai jos, care contine un hands-on cu noile flagship-uri ale celor de la Vivo.

https://youtu.be/9o2uOpRD0M8

Via: fonearena.comphoneradar.com

Lasă un comentariu