Vivo X7 și X7 Plus – terminale dotate cu procesoare octa-core, display AMOLED FullHD și 4 GB de memorie RAM

Compania chineza Vivo a receptionat recent certificarea TENAA pentru 2 terminale noi iar acestea se intituleaza X7 si X7 Plus.

Ambele terminale dispun de specificatii hardware similare iar singurele diferente intervin la nivel de dimensiune display.

Vivo-x7-4

Conform celor mai recente informatii se pare ca ambele terminale sunt echipate cu procesoare octa-core Qualcomm Snapdragon 652 tactate la 1.8 GHz, GPU Adreno 510, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 13 MP.

Asadar ambele terminale sunt dedicate celor care adora selfie-urile si isi doresc sa posede un terminal capabil sa imortalizeze imagini de calitate.

Vivo X7 este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Vivo-x7-5

Carcasele ambelor terminale sunt realizate in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Vivo X7 Plus este dotat cu un display ceva mai generos, a carui dimensiune este de 5.7 inch si ruleaza tot la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Ambele terminale ruleaza versiunea FuntouchOS 2.5.1, sunt echipate cu acumulatori de 3.000 mAh si dispun de senzori de amprente.

Mai jos regasiti si un test comparativ intre Vivo X7, iPhone 6 Plus si Samsung Galaxy S7 Edge.

Cei de la Vivo vor lansa cele 2 terminale in data de 30 iunie 2016 iar preturile vor porni de la 400 de dolari pentru varianta de baza.

Trebuie sa mentionam si faptul ca ambele terminale vor fi disponibile in mai multe variante de culoare precum: argintiu, roz si auriu.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!