Blog ITHOT.RO

Vivo NEX S rezistă extrem de bine la testele de rezistență iar terminalul are specificații hardware de top

Celebrul Youtuber JerryRigEverything a supus celor mai dure teste de rezistenta unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului iar terminalul se intituleaza Vivo NEX S.

Dupa cum veti putea vedea in videoclipul de mai jos, terminalul a rezistat cu brio tuturor acestor teste extrem de dure si inclusiv camera foto de tip “Pop-up” a trecut cu bine prin aceste teste.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul Vivo NEX S dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2.8GHz, GPU Adreno 630, sunt disponibile variante dotate cu 8GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern si respectiv 8GB de memorie RAM/256 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.8) Dual PD + 5MP(f/2.4), este dotata cu senzor Sony IMX363, PDAF, OIS si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8MP(f/2.0) si este dotata cu lentile wide.

Vivo NEX S este echipat cu un display Super AMOLED in format 19:3:9 iar acesta masoara 6.59 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2316 x 1080 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Vivo NEX S este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz) 2×2 MIMO , Bluetooth 5 LE si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente inclus in display.

Noul flagship al celor de la Vivo are 7.98mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de Funtouch OS 4.0.

Vivo NEX S este disponibil deja spre comercializare iar preturile pleaca de la 702 dolari pentru varianta care dispune de 8GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern si ajung la 780 de dolari pentru varianta dotata cu 8GB de memorie RAM/256 de GB spatiu de stocare intern.

Tot in cadrul aceluiasi eveniment a fost lansata si o versiune ceva mai accesibila iar aceasta poarta numele de Vivo NEX A si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu