Vertu V06 – smartphone exclusivist cu specificatii de top!

Vertu este unul dintreu cei mai cunoscuti  producatori de telefoane mobile de lux, care pana acum se evidentiau  prin intermediul design-ului elegant cat si prin pretul exorbitant de compercializare.

Din pacate specificatiile hardware ale acestor terminale erau modeste iar utilizatorii nu au fost prea incantati de acest aspect important.

proxy

Acum  cei de la Vertu au decis sa schimbe strategia odata cu lansarea noului model care se intituleaza Vertu V06 si vrea sa se impuna atat prin intermediul specificatiilor de top cat si prin intermediul design-ului stilat.

Vertu V06 ascunde sub capota procesorul octa-core Snapdragon 810 tactat la 1.55 Ghz secondat de o cantitate uriasa de Ram in cuantum de 4GB  LPDDR4.

Noul flagship al celor de la Vertu va rula cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1 si va fi disponibil spre comercializare la un pret “decent” de “doar” 5.000 Euro.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Vertu V06 va fi echipat cu o carcasa realizata in totalitate dintro combinatie de piele si  aluminiu, care va fi accesorizata cu diamante pentru a satisface gusturile celor mai pretentiosi utilizatori.

Momentan nu avem detalii cu privire la data exacta de lansare a acestui terminal dar vom reveni cu detalii pe aceasta tema.

Lasă un comentariu