ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Vernee M5 – smartphone dotat cu procesor octa-core, display HD și 4 GB RAM, disponibil la 130 de dolari

Compania chineaza Vernee a lansat un nou smartphone elegant si echilibrat iar terminalul se intituleaza M5 si adopta un design atractiv.

Vernee M5 dispune de procesorul octa-core MediaTek MTK6750 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T720, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Vernee M5 este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1080 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Vernee M5 este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Vernee are doar 7.26 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Vernee M5 este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 130 de dolari(500 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu