VAIO Phone Biz – smartphone dotat cu procesorul octa-core Snapdragon 617 si 3 GB de RAM!

Fosta divizie de laptop-uri a celor de la Sony se intitula VAIO iar acum acestia au lansat un smartphone elegant si potent care poarta numele de Phone Biz.

VAIO-Phone-Biz-1

VAIO Phone Biz ascunde sub “capota” procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 617, GPU Adreno 418, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

VAIO Phone Biz este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 si GPS.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu polishat iar finisajele sunt de buna calitate.

VAIO Phone Biz este echipat cu un display IPS de 5.5″ care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli versiunea de Windows 10 Mobile.

VAIO-Phone-Biz

Noul smartphone al celor de la Sony are 8.3 mm grosime, cantareste 167 de grame iar sub “capota” ascunde un acumulator de 2.800 mAh.

VAIO-Phone-Biz-2

VAIO Phone Biz va fi disponibil in curand spre comercializare iar pretul va fi destul de “piperat” situandu-se in jurul valorii de 420 dolari.

VAIO-Phone-Biz-3

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!