Blog ITHOT.RO

Update Samsung Galaxy Note 3 la android 5.0 Lollipop !

In randurile de mai jos va prezinta un tutorial prin intermediul caruia puteti updata Galaxy Note la cea mai rcenta versiune de android 5.0 – Lollipop.

Aveți nevoie să descarcati de pe net următoarele:

    • cele mai recente Drivere Samsung .
    • aplicatia ODIN 3.09
    • versiunea de soft dorita de aici 

1. In prima faza va trebui sa creezi un folder în care să dezarhivezi ulterior programul Odin impreuna cu celelalte fisiere descărcate.Acum instaleaza driverele Samsung recent descarcate.

2. Opreste telefonul pt a-l putea introduce in download mode. Apasa Volum Minus + buton Home + buton Power, și să le ții apăsate până cand îți apare pe ecranul telefonului un avertisment similar cu cel din imaginea de mai jos. Acum va trebui să confirmi intrarea in download mode apăsând butonul Volum Plus.

3. Deschide aplicația Odin3 (de preferat cu click dreapta  si run as administrator) și conectează telefonul la calculator folosind cablul de date. Când conexiunea dintre Odin și telefonul tău va fi bună unul din câmpurile ID:COM își va schimba culoarea și va indica portul conectat, ca în imaginea de mai jos.

4. Acum adăugați la  tab-ul AP fișierul cu sistemul de operare .TAR sau .TAR.MD5.Dacă sistemul tău conține mai multe fișiere, cel AP/PDA vine în câmpul AP(PDAOdin vechi),MODEM în câmpul CP (ModemOdin vechi), CSC în câmpul CSC,BL/Bootloaderîn câmpul BL(Boot Loader Odin vechi) și fișierul cu extensia .PIT în câmpulPIT.

În partea stângă, la Option, ai grijă să fie bifat Auto Reboot și F. Reset Time, și nimic altceva.

Aplicația trebuie să arate similar cu imaginea de mai jos.

5. Dupa ce verifici ca totul este in regula selectat poti sa apesi pe Start. Procesul de resoftare a inceput iar va trebui sa astepti până cand deasupra căsuței ID:COM de la pasul 3 va fi afisat PASS!.

Gata asta a fost tot….. iar acum esti fericitul posesor al unui Note 3 proaspat updatat la cea mai recenta versiune de android, Lollipop!

In cazul in care intampinati probleme legate de tutorialul de mai sus ma puteti contacta si va ofer suportul necesar!

Lasă un comentariu