ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

UMiDiGi C Note este un smartphone echipat cu display FullHD, 3 GB de RAM, baterie de 3.800 mAh și Nougat

Compania chineza UMiDiGi a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de C Note si adopta un design atractiv.

Dupa cum puteti vedea noul smartphone din portofoliul celor de la UMiDiGi este aproape identic ca design cu flagship-ul acestora, in speta Z.

UMiDiGi C Note dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6737T tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

UMiDiGi C Note este echipat cu un display IPS produs de catre Sharp, iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate, dar ramane de vazut cum sunt si in realitate.

UMiDiGi C Note este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la UMiDiGi are 8.3 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.800 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

UMiDiGi C Note este disponibil deja la precomanda si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la aproximativ 170 de dolari (720 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Livrarile pentru acest smartphone vor incepe din data de 21 aprilie 2017 iar transportul este gratuit si in Romania.

Lasă un comentariu