UMIDIGI C Note – smartphone dotat cu 3 GB de RAM și baterie de 3.800 mAh, disponibil la doar 129 de dolari

Noul smartphone din portofoliul companiei chineze UMIDIGI se intituleaza C Note iar acum terminalul se afla in promotie pe gearbest.com si poate fi achizitionat la un pret excelent.

Dupa cum puteti vedea noul smartphone din portofoliul celor de la UMiDiGi seamna izbitor de tare ca design cu flagship-ul acestora, in speta Z.

UMiDiGi C Note este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737T tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

UMiDiGi C Note este echipat cu un display IPS produs de catre Sharp, iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate, dar ramane de vazut cum sunt si in realitate.

UMiDiGi C Note este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la UMiDiGi are 8.3 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.800 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

UMiDiGi C Note este disponibil deja la precomanda si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la aproximativ 129 de dolari (538 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

https://youtu.be/t-YMfhmp9qs

Va reamintim si faptul ca am testat recent UMi Z si am dat startul unui nou concurs iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu