Blog ITHOT.RO

UMIDIGI A3 Pro este disponibil acum la doar 409 lei iar terminalul dispune de cameră foto duală SONY și Face ID

UMIDIGI A3 Pro este nou smartphone de buget iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 409 lei.

Smartphone-ul UMIDIGI A3 Pro este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6739, GPU Mali G71-MP2, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/2.0) + 5MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP(f/2.0) si este dotata cu lentile wide.

UMIDIGI A3 Pro are un display IPS FullView in format 18:9 iar acesta masoara 5.7 inch in diagonala, are celebrul “breton” si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

UMIDIGI A3 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si cu port USB Type-C.

Noul smartphone din portofoliul celor de la UMIDIGI are 8.5mm grosime este echipat cu un acumulator de 3.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul UMIDIGI A3 Pro se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 409 lei iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu