ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

UMIDIGI A3 este disponibil acum la 327 de lei iar terminalul are design elegant și cameră foto duală SONY

UMIDIGI A3 este cel mai nou smartphone de buget iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 327 de lei.

Smartphone-ul UMIDIGI A3 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6739, GPU Mali G71-MP2, 2GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/2.0) + 5MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP(f/2.0) si este dotata cu lentile wide.

UMIDIGI A3 are un display IPS FullView in format 18:9 iar acesta masoara 5.5inci in diagonala, are celebrul “breton” si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

UMIDIGI A3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si cu port USB Type-C.

Noul smartphone din portofoliul celor de la UMIDIGI are 8.5mm grosime este echipat cu un acumulator de 3.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

UMIDIGI A3 este disponibil deja spre comercializare iar terminalul poate fi achizitionat la doar 327 de lei si oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca Nokia X6 poate fi achizitionat acum la un pret extrem de atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu