Blog ITHOT.RO

UMi Zero 2 – smartphone dotat cu procesor deca-core, display 2K si 4 GB de RAM!

Cei de la UMi pregatesc intens lansarea unui nou smartphone mid-range care se intituleaza Zero 2 si se evidentiaza prin intermediul specificatiilor hardware de top.

UMi-Zero-2-4

UMi Zero 2 va fi echipat cu procesorul deca-core Mediatek Helio X20, GPU Mali-T880 MP4, 4GB de RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Noul smartphone al celor de la UMi va fi echipat cu un superb display Super AMOLED de 5.2″ care ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli si livreaza “doar” 565 de ppi.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta un aliaj extrem de rezistent si piele naturala.

Spatele acestui smartphone va fi acoperit cu piele naturala iar finisajele vor fi de cea mai buna calitate.

Camera foto principala este duala si dispune de autofocus si flash dual-LED iar camera foto secundara este dotata cu lentile wide.

UMi-Zero-2-2

UMi Zero 2 va fi echipat cu un sistem de sonorizare potent care va fi capabil sa redea un sunet de calitate.

UMi-Zero-2-3

Acest smartphone va fi lansat de catre cei de la UMi in trimestrul 2 al anului viitor iar pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de 300 dolari.

Asadar putem considera ca noul terminal al celor de la UMi va fi un veritabil flagship killer de care suntem convinsi ca va inregistra vanzari record in primele zile de la marea lansare.

UMi-Zero-2-1

Lasă un comentariu