Blog ITHOT.RO

UMi Rome X – smartphone elegant si potent la doar 50 de dolari!

Dupa succesul rasunator pe care cei de la UMi l-au inregistrat cu phablet-ul Rome acum acestia lanseaza un nou smartphone de buget care se intituleaza Rome X.

UMi-Rome-X-3

UMi Rome X ascunde sub capota procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali 400MP, 1 GB RAM LPDDR3 si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Noul smartphone de buget al celor de la UMi este echipat cu un display de 5.5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Camera foto principala dispune de 13 MP(cu interpolare), este dotata cu Senzor Sony IMX179 si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP(tot cu interpolare).

UMi Rome X este un smartphone dual-sim, compatibil 3G care dispune de WiFi 802.11 b/g/n, dual-band, bluetooth 4.0 si GPS.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu polishat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

UMi-Rome-X-1

UMi Rome X are doar 7.9 mm grosime, ruleaza versiunea de android Lollipop 5.1 iar sub capota ascunde un acumulator de 2.600 mAh care speram sa poata sustine o autonomie decenta.

Noul smartphone de buget al celor de la UMi va fi disponibil spre comercializare din data de 11 ianuarie 2016 iar acest terminal va putea fi achizitionat la pretul de doar 50 de dolari.

UMi-Rome-X-2

In acest buget redus UMi Rome X este un adevarat best-buy tinand cont de configuratia hardware si de faptul ca a sa carcasa este realizata in totalitate din metal.

Lasă un comentariu