Ulefone uWear – smartwatch disponibil la doar 23 de dolari!

Cei de la Ulephone au lansat recent si primul lor ceas inteligent care se intituleaza uWear si se evidentiaza prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii.

Ulefone-uWear_2

Ulefone uWear este echipat cu un display de 1.44″ care ruleaza la rezolutia de 128 x 128 pixeli si este protejat de sticla 2.5D iar carcasa acestui smartwatch este realizata in totalitate dintr-o combinatie de metal si policarbonat.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Ulefone uWear poseda certificarea IP 65, ceea ce inseamna ca noul smartwatch al celor de la Ulephone va rezista cu brio la apa si praf.

Ulefone uWear ascunde sub capota un acumulator de 220 mAh care este capabil sa sustina o autonomie excelenta, de pana la 7 zile.

Acesta smartwatch este compatibil atat cu platformele Android cat si cu iOS si Android iar acesta dispune si de cateva functii interesante precum:

  • find Phone Anti Lost prin intermediul careia iti poti localiza rapid smartphone-ul ratacit
  • health tracker – monitorizeaza activitatea fizica a utilizatorului
  • remote control – functie prin intermediul careia se poate controla smartphone-ul la care este conectat prin Bluetooth 4.0

Ulefone uWear

Ulefone uWear este disponibil in 2 nunate, in speta negru si argintiu iar acesta poate fi precomandat deja, la doar 23 de dolari daca veti utiliza cuponul de reducere Uwear, pe site-ul partenerilor nostrii de la gearbest.com.

Cele mai recente comentarii

  1. Maria Armeanu 23 septembrie 2015
  2. Nicusor Oneata 23 septembrie 2015
    • BYTZA 23 septembrie 2015

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!