Blog ITHOT.RO

Ulefone S7 este un smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD, cameră foto duală și android Nougat

Compania chineza Ulefone a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza S7 si dispune de un hardware modest.

Ulefone S7 este dotat cu procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP si este dotata cu flash LED.

Ulefone S7 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa nu stea rau nici la capitolul finisaje.

Ulefone S7 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS și GLONASS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Ulefone are 10.8 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Ulefone S7 va fi disponibil curand spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 60 de dolari.

Va reamintim si faptul ca smartphone Ulefone S8 este disponibil spre comercializare acum in Romania si poate fi achizitionat la doar 395 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: ulefone.com

Lasă un comentariu